Ledig tjänst

Vi söker duktiga Anläggare till våra projekt i Stockholmsområdet!

Som Anläggare hos oss på RMAB arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning och finplanering. Det är ett omväxlande jobb där du för det mesta arbetar utomhus. Du som anläggare arbetar tillsammans med en maskinförare och ingår i ett team tillsammans med Arbetsledare/Platschef och Arbetschef.

Anläggaren bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt, arbeta under tidspress, läsa ritningar och känna en stolthet över sitt yrke.

Kompetensprofil:

–       Minst två års erfarenhet av anläggningsarbete

–       Körkort B

–       Yrkesbevis Anläggning är meriterande

Personliga egenskaper:

Då anläggningsarbetet sker utomhus bör du vara en person som trivs att vara ute och arbeta. Vi söker en person som gillar fysiskt tungt arbete där arbetsuppgifterna och miljön är flexibel. Du bör vara en person som har lätt att anpassa dig till omständigheterna och har en yrkesstolthet.

Vilka är RMAB?

RMAB arbetar med mark, bygg och elarbeten över hela Stockholmsområdet. Vi är ett gemytligt företag där gemenskapen är viktig. Vi värdesätter alla medarbetare och tillsammans arbetar vi med ständiga förbättringar. Vi har en omfattande tillväxt och vill nu utöka vår bas av yrkesarbetare på marksidan.

Vi erbjuder goda förmåner så som friskvårdsbidrag och friskvårdsförsäkring.

Om det här låter som ett jobb för dig skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märk mailet med Anläggare.